Retourbeleid

Toch niet tevreden met je bestelling? Of liever een andere maat gewild? Of heb je een ander probleem met de bestelling? 

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met de bestelling, er schade is of dat je een andere maat wilt hebben. Retourneren is mogelijk binnen de volgende voorwaarden:

- Retourneer het product binnen 14 dagen;
- Het product mag niet beschadigd of gedragen zijn;
- Het product moet geur-/rookvrij zijn;
- Het product moet in een nette verpakking teruggestuurd worden zodat de kans op beschadiging kleiner is tijdens de verzending;
- De kosten van terugsturen zijn voor eigen rekening;
- Sierraden en zwemkleding mogen niet geretourneerd worden;
- Bestellingen die na 14 dagen retour gestuurd worden, worden niet aangenomen.

- Wanneer je een cadeau bij je bestelling hebt gekregen moet deze ook mee retour gestuurd worden tenzij je nog steeds aan het aankoopbedrag voor het cadeau voldoet. 

- Als je retour of bestelling kwijt is/niet geleverd is, zullen wij pas u tegemoetkomen zodra PostNL ook aangeeft dat het pakket 100% zeker weten kwijt is. Dit om oplichting te voorkomen.

Bij uw bestelling heeft u een retour formulier ontvangen die u kunt gebruiken bij het retour sturen van uw item. Bewaar de track and trace goed na het versturen van het pakket. Vul ons e-mail in bij het aanmaken van een verzendlabel zodat wij weten dat het retour komt. Gebruik hiervoor het e-mail adres info@lesai.nl

Indien niet aan onze voorwaarden is voldaan behouden wij het recht om zendingen terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op via info@lesai.nl

Beschadigd product van ons ontvangen?

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, dien je ons binnen 5 dagen na ontvangst van je bestelling op de hoogte te stellen via de mail info@lesai.nl. Vervolgens heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om je product ook daadwerkelijk terug te sturen. Wanneer de retourtermijn is verstreken, is het niet meer mogelijk om je bestelling te retourneren.
LET OP! Meld altijd eerst de klacht aan ons, alvorens zelf actie te ondernemen.

Proces na het terugsturen

Zodra de retournering is ontvangen door ons, bekijken wij of het product in de juiste staat is en aan onze retour voorwaarden voldoet. Als de retournering is goedgekeurd, zal het afgesproken bedrag teruggestort worden binnen 5 werkdagen via de oorspronkelijke gebruikte betaalmethode.